Retkeile Thomaksen kanssa ensi viikonloppuna luonnon- ja mielenmaisemiin

Blogi – Blogg,Yleinen

Yhdessä tekeminen on ajattelemisen korkein muoto – Wallgren 112

Aamulla Thomas opastaa linturetkeä lapsuutensa lintuparatiisin Viikin pelloille ja Vanhankaupunginlahdelle. Kokoontuminen ensimmäisen metron saavuttua Herttoniemen metroasemalla klo 6.45. Myöhemminkin voi tulla mukaan. Thomas tarjoaa aamukahvit ja mehua Keinumäen lintutornilla klo 9.30. Säänmukaiset varusteet, kiikari ja seikkailumieltä mukaan. Löydämmekö pelloilta pulmusparven? Jääkö kiuru ainoaksi kiurulajiksi? Kahvin jälkeen retki jatkuu n. klo 11.30 asti jolloin Thomas ja muut halukkaat jatkavat matkaa Kruununhakaan teatteri Viirukseen.

Klo 12.30 syömme keittoa ja keskustelemme politiikasta ja maailman menosta Viirus-teatterin tiloissa. Viirukseen ilmoittautuneet saavat keiton à n. 7  euroa. Juomia saavat kaikki ja ovet ovat auki.

Klo 14.00. näemme Thomasin kanssa Viirus-teatterin kaksikielisen esityksen Aurora. Esityksen teemana on Helsingin mielenterveyshoito.

n. klo 17.00 – teatteriesityksen jälkeen teatteri Viirus järjestää keskustelun mielenterveydestä ja siitä miten yhteiskuntamme kohtelee heikkojaan. Mukana keskustelussa Thomas, Claes Andersson ja Mia Björnberg-Enckell.

Linturetkelle ei tarvitse ilmoittautua.

Ilmoittautumiset Viiruksen keittolounaalle: viirus@viirus.fi.

Teatteriliput hintaan 20 euroa (normaalihinta 25 euroa) teatteri Viirukselta niille, jotka ilmoittavat lipunoston yhteydessä tulevansa Thomaksen kanssa.

Huomaa myös Thomaksen muu ohjelma lähipäivinä. Tule mukaan!

Perjantaina 1.4 Thomas jakaa flaiereita Viikin kampuksella 11.30–13.30. 

Lauantaina 2.4 Thomas kampanjoi 10.00–12.30 yhdessä Silvia Modigin (vas.) ja Jukka Järvisen (sd.) kanssa Itäkeskuksessa.  

Maanantaina 4.4 kokoonnutaan Kivikossa klo 16.30 ovenkoputuskampanjoinnin merkeissä. Mukana ovat Thomaksen ohella Silvia Modig ja Jukka Järvinen.   

Ota yhteyttä Thomakseen: thomas.wallgren@iki.fi ja 050 415 4808.