Numero
äänestä numerolla
244

Thomas Wallgren

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Spora- ja sähköbussikiertue JHL:n luottamushenkilöiden kanssa

maaliskuu 22 @ 15:00 - 17:00

Mitä kuuluu Stadin duunarien arkeen?

Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliiton JHL:n Helsingin yhteisjärjestön spora- ja bussiajelu eduskuntavaaliehdokkaille ja liiton luottamushenkilöille.

Mikonkadulta HKL:n Vallilan varikolle, Helenin voimalaitokselle Hanasaareen ja lopuksi keskustelemaan keskustakirjasto Oodiin.

Perjantaina 22.3.2019 klo 15 alkaen.

Hyvä kaupunginvaltuutettu,

toivotamme sinut tervetulleeksi spora-kiertueelle, jonka aikana näet ja kuulet, mitä stadin duunarien arkeen kuuluu.

Matkaan lähdetään *perjantaina 22. maaliskuuta 2019 kello 15 Mikonkadulta*, Fennian edessä olevalta sporapysäkiltä. Palaamme bussikuljetuksella Oodiin noin kello 17.

Matkalla on mukana pääluottamusmiehiä kaupungin yhtiöistä ja liikelaitoksista ja monilta eri toimialoilta kuten varhaiskasvatuksesta, sote-sektorilta ja liikennelaitokselta. Tarjolla on myös matkaevästä.

Ensimmäiseksi suuntaamme HKL:n Vallilan varikolle, jossa tutustutaan varikon toimintaan ja raitiovaunujen korjaamoon. Korjaamolla näet, miten 70- ja 80-luvulla liikenteeseen tulleiden raitiovaunujen elinkaarta on saatu pidennettyä tähän päivään.

Varikolla vaihdamme kulkupeliksi sähköbussin, jonka kyydissä matka jatkuu Helenin voimalaitokselle Hanasaareen. Perillä pääset tutustumaan muun muassa voimalaitoksen valvomoon ja työntekijöihin. Johtaja Maiju Westergren ja prosessi-insinööri Jani Rautiainen kertovat, miten laitos toimii ja kuinka savukaasut käsitellään.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä jälkiporinoille ja henkilökunnan vetämälle esittelykierrokselle Oodiin. Tarjoamme porinajuoman ja pientä suolaista.

Kyytiin kutsutaan myös median edustajia ja tapahtuma näkyy JHL:n omissa kanavissa.

Tilaisuuden isäntänä toimii Kummelista tuttu Olli Keskinen.

*Tervetuloa matkaan näkemään ja kuulemaan, mitä stadin duunarit duunaa!*

*Helsingin yhteisjärjestö JHL ry*

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 22
Aika:
15:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Helsinki